holdninger

vores holdning er...

Markedsføring og reklame er ikke kunst; det er kommunikation og et håndværk, som kræver viden, værktøj og erfaring - plus lidt sund fornuft og humor ...
Vi har den holdning til reklame, at det skal virke, det skal se godt ud, og så skal vi synes, det er sjovt at arbejde med. Og det gør vi!

Kommunikation handler om at skabe forbindelse mellem mennesker. For Andersson & Jantzen som reklamebureau betyder det, at vi er med til at sikre, at afsenderens budskab når bedst muligt frem til modtageren.

Det kan vi bl.a. gøre ved at vælge de rette medier, de bedste billeder, en god og forståelig tekst og en opsætning, som rent grafisk sikrer, at modtageren forstår budskabet bedst muligt.

Vi har eksisteret siden 1990 og skabt masser af effektiv kommunikation og markedsføring. Vores kunder er spredt over forskellige brancher, forskellige målgrupper og vidt forskellige størrelser.

Andersson og Jantzen arbejder med en lang række medier og har mange gode eksempler på de løsninger, vi har lavet. En del af dem kan ses her, og vil du vide mere om vores arbejde med print eller web, så ring eller skriv bare - vi uddyber gerne.