hjemmside 2.0

Revision Køge er et lokalt baseret rådgivende revisionsfirma i Køge, med personlig rådgivning og økonomisk overskuelig revision af mindre og mellemstore virksomheder.

For år tilbage har Andersson og Jantzen Reklamebureau for Torben Simonsen og Revision Køge lavet logo og design af både papirlinje og hjemmeside.

Da skærmstørrelser ændrer sig til det større, havde siden efterhånden fået et relativt klejnt udtryk og sammen med kunden, overvejede vi at lave en hel ny side. Vi nåede dog hurtigt frem til, at siden har det ønskede indhold og er enkel og velfungerende.

Derfor blev den opgraderet til større bredde og skriftstørrelse og lagt i en nyere version af CMS-systemet. Det hele til en overkommelig pris og som eksempel på, at godt håndværk holder i lang tid!

tilbage til forsiden >>
se flere nyheder >>

Revision Køge har af Andersson og Jantzen Reklamebureau udover logo fået designet, programmeret og opgraderet en færdig hjemmeside
Revision Køge har af Andersson og Jantzen Reklamebureau udover logo fået produceret og opgraderet en færdig hjemmeside i cms-system